Fogyókúra blog - diéta módszerek, ötletek

A blogban fogyókúrás tippek mellett orvosi és egyéb ismertetőt is megtalálsz.Több olyan fogyókúrás módszer létezik, ami hatékony csak kevesen ismerik. Nézd meg a Diéta fórumot, hátha ott kapsz választ!

Oszd meg az IWIW-en és a Facebookon

Megosztás

Keresés a weben

Egyéni keresés

Friss topikok

  • Erzsébet Limpekné: Nekem ebből nem derül ki, hogy protein napon csak húst, vagy csak tojást, vagy csak tejterméket eh... (2015.10.13. 11:48) 90 napos diéta étrend
  • Micimacii: Kedves Facsa001, Én a 90 napos diétát próbáltam/próbálom, nekem nagyon bevált, csak ajánlani tudo... (2012.05.21. 14:18) Paleo-diéta
  • Triest: Nem vagyok benne biztos, hogy 1 nap alatt 1 kiló zsír lepattan, amihez ugye 7-9000 kalóriát kellen... (2012.05.09. 17:07) Csokoládédiéta
  • Dolus: Ez egész jól hangzik, és van alapja is. Ki fogom próbálni, mert még szeretnék fogyni. Eddig a mozg... (2012.01.25. 20:40) 3 órás diéta
  • Zsuzsu0128: hmm... én azért azt a fél kiló sajtot soknak találom. rengeteg a kalória és a zsír a sajtokban, hi... (2011.06.08. 20:32) Monoton diéta
  • Julllia81: Én szerencsére olyan alkat vagyok, hogy nagyon igaz hogy könnyen szedek fel kilókat, de nagyon ham... (2011.05.27. 17:13) 21 napos fogyókúra
  • zxn: Körülbelül heti 1 kg fogyás az ideális, annál többet nem érdemes fogyni, mert legtöbbször nem lesz... (2011.04.04. 22:06) 21 napos fogyókúra
  • facsa001: @zxn: köszi, valamiért az admin felületen elcsúszott, de most visszaállítottam! (2011.04.04. 21:25) Kalória táblázat - Tápanyag táblázat
  • L. J. Wesley: barátnőm is cukorbetegen diétázott. Ezt a boltot találtam neki, tök jó biocuccaik vannak: biokedve... (2011.02.16. 22:10) Cukorbeteg diéta
  • huvegsos: Sziasztok, Most kezdtem a lugsító kura legegyszerübb változatát a szódabikarbóna kúrát. Itt beszá... (2010.12.13. 21:04) Lúgosító diéta 2

Oldal fordító

Online statisztika 03.01.

30DaysTM - Új lehetőség a hasi zsírpárnák csökkentésére!

2010.06.22. 00:00 facsa001

Akár 1-2 ruhaméret csökkenés 30 nap alatt?
Európában már több mint 80 millió eladott 30DaysTM tabletta!

Baktériumok is okozhatnak elhízást?

Az elmúlt években több neves lapban is megjelentek olyan klinikai vizsgálatok, amelyek arra utalnak, hogy a túlsúly kialakulásában, egyéb tényezők mellett, a bélrendszerben elszaporodó egyes baktériumok is döntő szerepet játszanak.

Állat és humán kísérletekben kiderült, hogy azok az alanyok, amelyeknek a bélrendszerében a Firmicutis nevű baktérium család nagyobb mennyiségben van jelen, túlsúllyal és nagyobb testzsírral rendelkeznek, ráadásul azonos kalória bevitel esetén. Ez egy megdöbbentő felfedezés!

Az is kiderült, hogy azoknál, ahol a Firmicutis mennyisége kisebb, túlsúly szinte alig fordul elő, szintén azonos táplálkozás mellett.
 

Érdekes módon, ha az állatkísérletek során a sovány alanyoknál megnövelték a bélrendszerben lévő Firmicutis törzsek számát, szintén túlsúly alakult ki, anélkül, hogy több táplálékot kaptak volna.
 

A kutatók ebből arra következtettek, hogy a Firmicutis baktériumok mennyisége egyes arányban áll a túlsúllyal és az elhízással.
 

A kutatók azt is megfigyelték, hogy a baktériumok okozta túlsúly főként a has, a derék és a csípő tájékon jelentkezett. Ennek azért van nagy jelentősége, mert az úgynevezett hasi zsír, amely a hasüregben található szerveket is körülveszi, nagyon veszélyes az egészségre.

Ez az úgy nevezett „alma típusú” elhízás, amely olyan problémák kialakulásának kockázatát növeli, mint a 2-es típusú cukorbetegség vagy a szív-és érrendszeri betegségek.
 

A szakemberek szerint a hasi zsír mennyisége megbízhatóbban vetíti előre az idő előtti elhalálozás eshetőségét, mint a testsúly.
 

Ezért a nők közül azoknak, akiknek 80 cm felett van a derékbősége, komoly veszélynek lehetnek kitéve. A férfiak esetén a kockázat 94 cm fölötti derékbőség esetén jelentkezik.


Mi a 30DaysTM és hogyan működik?

A 30DaysTM nevű étrend-kiegészítő terméket úgy állították össze, hogy speciálisan a has tájéki zsírfelesleg csökkentését támogassa. Ez a terület a hasat, a derekat és a csípőt jelenti.


Ezt a célt a 30DaysTM  két oldalról próbálja megvalósítani.

A kutatók szerint a veszélyes has tájéki zsírszövetekben enyhe gyulladásos folyamatok zajlanak le a zsírszövetekben, amelyek egyébként érezhető problémát nem jelentenek, de jelentősen befolyásolják az anyagcserét és a zsírok raktározását.


Ezeknek a gyulladásos folyamatoknak a csökkentése nagy jelentőséggel bír a zsírraktárak csökkentésében. Ebben nagy szerepet játszik az immunrendszer erősítése és a stressz csökkentése.

Ezt a feladatot a 30DaysTM  esetén a béta 1,3/1,6 glükán igyekszik biztosítani.


A 30DaysTM -ben világszabadalommal védett béta glükán található, amelyet a Biothera világcég gyárt. Ez a béta glükán számos klinikai vizsgálaton bizonyította, hogy gyorsan és hatásosan erősíti az immunrendszert és csökkenti a stressz szintjét.


Mivel  a májnak rendkívül fontos szerepe van a zsírraktározásban, ezért a 30DaysTM  olyan speciális gyógy-növénykeveréket is tartalmaz, amely hozzájárhat a máj, a vese és az epe tisztulásához, és méregtelenítéséhez. 

A különleges gyógynövénykeverék és a béta glükán együttesen járulhat hozzá ahhoz, hogy csökkenjen a has tájéki zsír, azaz karcsúbb legyen a has, a derék és a csípő.

A 30DaysTM  összetevőinek hatására csökkenhet a Firmicutis baktériumok aránya a bélrendszerben.


A termék neve azért lett 30DaysTM , azaz 30nap, mert több klinikai vizsgálat szerint 30 nap használat mellett egy-két ruhaméret csökkenés tapasztalható, azaz a has, a derék és a csípő mérete átlagban mintegy 2cm-rel csökkent
 

Fontos megjegyezni, hogy a 30DaysTM  nem csökkenti az étvágyat vagy a bevitt kalóriák felhasználását.

Az egy hónap alatt elért eredmények, nem annyira a kilók számában, hanem inkább centiméterekben mérhetők. Egy hónap alatt a test zsírszázaléka várhatóan 3%-kal csökkenhet.

Természetesen érdemes és ajánlott a 30DaysTM  hosszabb idejű használata, hiszen így az egy hónap alatt mért eredmények többszöröse is elérhető.


Arra is fontos felhívni a figyelmet, hogy a tartós fogyás nem lehetséges életmódváltás nélkül. Ezért az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres és örömteli testmozgás is nélkülözhetetlen a sikerhez.


A táplálkozás során célszerű kerülni a burgonyát, a tejterméket, a búzából készült ételeket, az édességeket és a cukros üdítőket.


A 30DaysTM  rövid idő alatt hatalmas siker lett! Európában eddig már több mint 80 millió tablettát adtak el belőle. A 30DaysTM  már Távol-Keleten és az Egyesült Államokban is elindult hódító útjára és most már hozzánk is elérkezett!
 

A 30DaysTM  használata:

2 X 2 tabletta reggel és este. Egy doboz 30DaysTM  120 db tablettát tartalmaz, amely egy hónapra elegendő mennyiség.

Szólj hozzá!

Címkék: orvos étrendkiegészítő orvosi vélemény

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokurazas.blog.hu/api/trackback/id/tr882099802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása